lördag 3 januari 2009

Lords of Dogtown
Lords of Dogtown
It's kinda funny, some chick wrote on my DA page a while ago and said she thought I looked exactly like Emile Hirsch. And I was like, what the fuck, do I? Well well, I just saw Lords of Dogtown and it made me wanna bleach my hair blond, grow my hair out and move to Cali and fucking learn how to skateboard.
I think I should do it.

1 kommentar:

QUEEN JANE sa...

har läst ända hit nu, och kommer uppenbarligen fortsätta bakåt, men måste stanna och uppskatta. först tänkte jag inte kommentera, vi har för mycket gemensamt. Du vet när man blir lite arg för att någon annan skriver om allt det där JAG älskar och JAG inspireras av? men livet är för kort och bra smak ska uppmuntras, bort med mina indiekomplex några sekunder. L'America spelades på min spotify och upp klickas en blogg med ett första inlägg vid namn L'america. då fortsätter man läsa. Pamela Des Barres, ja henne har jag också skrivit mail till, filmerna, platserna, jag suger in allt.

Lords of dogtown såg jag i en stuga vid en sjö uppe i de nordkaliforniska bergen när jag bodde i LA. killen som visade den för mig var en surfare med stacie peralta-hår som jag var kär i. precis som en karaktär tagen ur filmen. Needless to say så fick jag extra många flashbacks över det här inlägget, tack. (har en liten hisoria om emile också, men den sparar jag till en annan gång).

sorry for the prolix... brukar inte kommentera någonstans så jag vet nog inte hur man gör.